Een mooi design, de beste specs en een fijne Apple-werkervaring dragen hieraan bij. Wat dit helaas een beetje in de weg staat zijn de hoge prijzen. Je kunt al snel diep in de buidel tasten voor zo’n wendbaar multifunctioneel schermpje. Kan dit wel voordelig? Een iPad is niet meer weg te denken uit ons leven. Of je nou in je bed ligt of in het vliegtuig zit, zo’n groot touchscreen is handig om snel iets op te zoeken of gewoon je favo serie te kijken. Er zijn veel tablets in omloop, maar de meeste mensen zweren bij de iPad van Apple.

Refurbished iPad vriendelijk voor budget 

Gelukkig is er een oplossing voor: refurbished. Als je kiest voor een refurbished iPad bespaar je tot wel 60% ten opzichte van de nieuwprijs, geniet je van 24 maanden garantie en draag je bij aan een duurzaam milieu.

Refurbished Apple mét Keurmerk

Als je op zoek gaat naar een betrouwbare refurbished aanbieder, zijn er een paar zaken om in de gaten te houden: 1) heeft de aanbieder een Keurmerk Refurbished 2) is de webshop becommerce gelabeld. 3) zijn er positieve recente reviews 4) beschikt de partij over goed bereikbare klantenservice.

Een partij die er met kop en schouders bovenuit steekt en de boventoon voert met de grootste eigen voorraad refurbished Apple van de BENELUX is Forza Refurbished.

THIS IS FORZA.

Een refurbished iPhone of iPad van Keurmerk Refurbished-partijen zoals Forza refurbished, is 100% technisch in orde, maar dan tot wel 60% goedkoper! Dankzij de strenge kwaliteitscontroles, standaard twee jaar garantie én gratis laadaccessoires is refurbished van Keurmerk partij Forza een goed alternatief voor Apple nieuw of tweedehands. 

Bespaar tot wel 60%

Apple is zeer aantrekkelijk vanwege de kwalitatieve devices, maar daar betaal je wel de hoofdprijs voor. Met refurbished Apple van Forza zijn premium-devices binnen handbereik.  

Geniet van 2 jaar garantie

Ontvang maar liefst 24 maanden garantie op het gehele toestel, dus ook de batterij. Hierdoor ben je verzekerd van een werkend apparaat op korte en lange termijn. Dus ook al wil je de refurbished iPad 2018 je geniet van twee jaar garantie op het hele device.

Duurzame keuze

Refurbished draagt bij aan een duurzame en circulaire wereld door hergebruik van devices en besparing van belangrijke grondstoffen. Met jouw keuze voor refurbished draag je dus ook bij aan een meer circulaire wereld. 

Meeprofiteren?

Zelf ook een refurbished iPads? Dat begrijpen we na dit artikel maar al te goed. Ik hoor je denken, waar kan ik dit het beste aanschaffen? Eén van de grootste Keurmerk Refurbished-leverancier van de BENELUX is Forza Refurbished. Door het grote gamma Apple devices, vind je bij Forza voor ieder type gebruiker een iPhone of iPad naar wens. Echter, hier betaal je een stuk minder voor en daarbij geniet je van twee jaar garantie.

Geef een reactie