Niet alles in de wereld wordt gedigitaliseerd. Zo wordt het meer en meer mode om weer te kiezen voor hippe geboortekaartjes van papier. Een leuke ontwikkeling, want naar nu blijkt blijken toch wel heel erg veel mensen waarde te hechten aan papieren en hippe geboortekaartjes.

Ongelezen in de mailbox

Natuurlijk kun je tegenwoordig ook een digitale kaart sturen. Die verdwijnt echter soms zelfs ongezien in de al zo overvolle mailbox. Van een digitale kaart straalt weinig warmte uit. Hoe anders is dat met hippe geboortekaartjes van papier. Dit al helemaal omdat je de kaart helemaal kunt personaliseren en helemaal naar wens kunt maken dus.

De keuze is reuze als het gaat om hippe geboortekaartjes

Het is een van de eerste dingen die ouders regelen kort na de geboorte van hun zoon of dochter. Vaak hebben ze al ver voor de geboorte een keuze gemaakt uit een van de hippe geboortekaartjes. Na de geboorte is het dan alleen nog een kwestie van het doorgeven van de naam, de gewicht en de lengte van de baby. Er zijn in elk geval altijd meer dan genoeg hippe geboortekaartjes beschikbaar. De keuze is echt reuze. Het is echter nog leuker om voor een geheel eigen kaartje te kiezen. Met een beetje creativiteit moet dat toch lukken?

Ook wat betreft de tekst heb je de vrije hand

Ook wat betreft de tekst in het geboortekaartje heb je de vrije hand. Is er sprake van gezinsuitbreiding, dan kun je ook nu kiezen uit een van de vele standaard teksten die beschikbaar zijn. Je kunt echter ook een zelf bedachte tekst of gedichtje laten plaatsen. Omdat elke baby uniek is, is een unieke tekst natuurlijk wel zo passend. In de regel communiceer in in het geboortekaartje ook meteen wanneer bezoek gewenst is en wanneer niet. Zo voorkom je dat moeder en kind het vlak na de geboorte meteen te druk hebben. Die zijn eerder gebaat bij rust.

Terug van nooit helemaal weggeweest

Het is toch al zo dat de papieren kaart helemaal terug lijkt van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Steeds meer mensen besluiten om voor een speciale gebeurtenis een papieren kaart te kiezen. Niet voor niets winnen ook de grappige pensioen kaarten met vaak snedige teksten nadrukkelijk aan populariteit. Ook dan blijkt een papieren kaart veel meer waarde te hebben in vergelijking met het versturen van een digitale kaart. Logisch dus dat jij ook kiest voor de waardevolle papieren kaart en dat is wel zo fijn.

 

Geef een reactie